Ekm

Okulumuza yeni kayıt olan öğrencilerimize velilerimizin bağışı olan Kur´an-ı Kerim´lerin dağıtımı yapıldı.

Haz

İlk ve orta dereceli okullarda 2014-2015 eğitim öğretim yılı bugün sona erdi.615 eğitim kurumunda 133 bin 173 öğrenci bugün karnelerini alarak yaz tatiline başladılar.

Haz

İmam Hatip Okulları Şöleni, Eskişehir Atatürk Spor Salonu´nda yapıldı.

Programa; Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Vali Güngör Azim Tuna..

May

Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu Ana Sınıfı ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin karma resim sergisi Özdilek Alışveriş Merkezinde..

Nis

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları okulumuzda büyük bir coşkuyla ve neşe ile kutlandı. Velilerimiz sabahın erken saatlerinde okul bahçesinde yerlerini aldılar. Öğrencilerimizin sevinçleri gözlerinden okunuyordu.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrencimiz Hümeyra Bulut, Tepebaşı Milli Eğitim Müdürü Bülent Üzmez ve öğretmenlerimiz ile birlikte Tepebaşı Kaymakamı Sn.Mustafa Ünaldı’yı makamında ziyaret etti.

Nis

Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu ve Çamlıca Ticaret Odası İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Tepebaşı Müftülüğü’nün düzenlediği Hadis Yarışmasına katıldı.

Nis

Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu Erkek İlahi Grubu 16 Nisan 2015 tarihinde Hacı Sadık Camii’nde yapılan Kutlu Doğum Programında ilahiler söyledi

Mrt

Arama Kurtarma Derneği AKUT Eskişehir Ekibi tarafından okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verildi..

Neden ağlıyorsun Çanakkale?

Gölgende mi saklandı düşman?

Yoksa mavi denizine mi sızdı gemiler!

Neden ağlıyorsun Çanakkale?

Biliyorum dönmedi Mehmet´ler..

Yoksa yamacında mı vuruldu bu şanlı şehitler!

Mrt

Eskişehir Valiliği tarafından düzenlenen Çanakkale Zaferi 100.Yıl Etkinlikleri dahilinde okulumuzda meddah gösterisi yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda bütün sınıfların katılımıyla gerçekleşen bilgi yarışmasında ana temamız Mehmet Akif ERSOY un hayatıydı. 15 gün..

Ock

Çocukların internet ortamında karşılaşabilecekleri tehlikeler ve bunlardan korunmu yolları hakkında öğrencilerimize ve velilere bilgilendirme toplantıları yapıldı.