T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu

Deprem Bilinçlendirme Semineri

Arama Kurtarma Derneği AKUT Eskişehir Ekibi tarafından okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verildi..

      27.03.2015 Cuma günü okulumuz konferans salonuna, bütün öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz toplanarak AKUT ekibini hazır bir şekilde karşıladılar. İl Milli eğitim Müdürlüğü’ne bağlı temel eğitim, orta öğretime bağlı tüm ilkokul, ortaokul ve liselerde verilen seminer için sıra okulumuza gelmişti ve bu seminerde öğrencilere, olası bir depreme karşı alınacak önlemler, deprem anı ve deprem sonrası yapılması gerekenler, deprem konusunda toplumda doğru bilinen yanlışlar ve yapılmaması gerekenler anlatıldı.


      Sayısız acı ve hüznü bizlere yaşatan bu doğal afet hakkında bizleri bilinçlendirerek ileride istemesekte olası muhtemel senaryolara bizleri hazırlayan AKUT ekibine tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına okul idaresi olarak teşekkür ediyoruz.

   

  Seminerle ilgili fotoğraflara ulaşmak için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

 Akut Deprem SemineriAkut Deprem SemineriAkut Deprem SemineriAkut Deprem SemineriAkut Deprem SemineriAkut Deprem Semineri

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.03.2015 - Güncelleme: 29.09.2018 22:32 - Görüntülenme: 2833
  Beğen | 2  kişi beğendi