Mrt

Makina Mühendisleri Odası tarafından okulumuzda öğrencilerimize 31 Mart 2016 tarihinde Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Semineri verildi.

Mrt

Eskişehir Valiliği´nin Kardeşlerimle Paylaşıyorum Projesi gereğince okulumuza kardeş aile olarak belirlenen Suriyeli okulumuz öğrencisi Fatma BAKARY´nin ailesine öğretmenlerimiz tarafından gıda, giyecek yardımı yapıldı. Ayrıca öğrencimize Okul-Aile Birliğimizce okul kıyafeti alındı.

Mrt

Ülkemizde bölücü terör örgütüne karşı mücadele eden Askerlerimize, polislerimize ve diğer kamu görevlilerine ulaştırılmak üzere öğrencilerimizin yazdığı mektupları gönderdik.

Mrt

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci GÜNDOĞAN ve Esimder Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Mustafa ÖZKAN okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

Velilerimize Ergenlik Dönemi ve Özellikleri İle Cep Telefonu, Internet, Sosyal Medyayla İlgili Seminer 9 Mart 2016 Saat 14.00 de, Çocukluk ve Gençlik Döneminde Din Eğitimi ve Sağlıklı Birey, Sağlıklı Beslenmeyle İlgili Seminer 15 Mart 2016 saat 12.00 de İletişim Sorunları ve Yaygın Anne Baba Tutumları 23 Mart 2016 Saat saat 12.00 de Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda yapıldı

Mrt

Okulumuzda 18 Mart 2016 tarihinde Çanakkale Deniz Zaferinin 101. Yılı Kutlama ve Şehitlerimizi Anma programı düzenlendi.

Mrt

12 Mart 1921 de TBMM de İstiklâl Marşı´nın kabulü okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Mrt

Ziyapaşa Erkek Kur´an Kursunda Hafızlık Eğitimi alan öğrencimiz Yusuf BAYIN´ı 16 Mart 2016 tarihinde Okul Müdürümüz Mehmet ÇETİN ve Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmenimiz İbrahim EKİZ ziyaret etti.

Mrt

Okulumuz Dart müsabakalarında Yıldız Erkeklerde İl İkincisi, Yıldız Kızlarda İl Üçüncüsü oldu.

Mrt

Diyarbakır´ın Sur İlçesinde Şehit olan Uzman Çavuş Gürsel DEMİR´in ailesine Okul Müdürümüz, öğretmenlerimiz ve bir grup öğrencimizle başsağlığına gittik. Taziyede öğrencilerimiz Kur´an-ı Kerim okudu.

Mrt

Haydi Namaza Projemiz doğrultusunda her hafta Namaz Gülleri ve Namaz Bülbülleri Sınıfları seçiliyor.

Mrt

Sekizinci Sınıf velilerine 27-28 Nisan 2016 tarihinde yapılacak 2. Dönem TEOG sınavları hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Yeşilay Haftası ile ilgili sigara, alkol, uyuşturucu ve teknolojik bağımlılığa karşı 5. 6. 7. ve 8. sınıflara ayrı ayrı seminer verildi.

Ock

“Haydi Namaza” programı yapıldı. Programda namazla ilgili öğrenci sunumları, videoları, ilahi, şiir ve canlandırmaları yapıldı.

Ock

Uzun süredir rahatsız olan 7-B sınıfı öğrencimiz Emirhan ÇELİK, 15 Ocak 2016 tarihinde Müdür Yardımcısı Haydar BİLGEN, 7-B sınıfı öğrencileri Ömer Faruk ÇAKICI, Umut Kaan YILMAZ ve Semih TARHAN tarafından evinde ziyaret edildi.