Ock

14-15 Ocak 2016 tarihinde Öğretmenevinde Eskişehir Eğitim Çalıştayı yapıldı. Amacı Eskişehir´de Eğitimde Niteliği Artırmak olan bu proje için çalışma grupları iki gün boyunca sorunlar ve çözümleri üzerinde çalıştı.

Ara

Okulumuzun ısı yalıtımı ile birlikte dış boya ve badanası da yapılarak yepyeni bir çehreye büründü. Ayrıca engelliler için rampa ve tuvaletin yapımı da tamamlandı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Tekvando Eskişehir İl Birinciliği Müsabakalarında okulumuz 7-B sınıfı öğrencisi Umut Kaan YILMAZ 45 Kg. da İl Birincisi olurken, 6-C sınıfı öğrencisi Ahmet Emirhan ÖNEN 27 Kg. da İl Üçüncüsü olmuştur. 6-C sınıfı öğrencisi Çetin GÖLBAŞI ise 33 Kg. da başarılı müsabakalar çıkarmasına rağmen dereceye girememiştir.

Ara

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Yasin TEKE öğretmenlerimize Etkileşimli Tahta Eğitimi verdi.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Günü Çok Amaçlı Salonda Öğretmenler Günü kutlama programı düzenlendi.

Kas

Okulumuzda 23 Kasım 2015 tarihinde Rehber Öğretmenimiz Emine ÖZTÜRK tarafından velilerimize Ergenlik Psikolojisi ve TEOG Semineri Düzenlendi.

Kas

Seçmeli Spor ve Fiziki Etkinlikler Derslerinde kullanılmak üzere okulumuza 25 adet bisiklet geldi.

Kas

Aramızdan ayrılışının 77. yılında ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu M. Kemal ATATÜRK´ü andık.

Kas

Okulumuz 7-B Sınıfı Öğrencisi Umut Kaan YILMAZ Tekvando da İç Anadolu Bölgesi Üçüncüsü oldu.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLADIK.

Kas

TÜRK DÜNYASI ŞAHESERLERİ PARKINI 8-A ve 8-B SINIFLARI 26 EKİM 2015 TARİHİNDE GEZEREK PARKA İSİM ÖNERİSİNDE BULUNDULAR.

Ekm

Okulumuza yeni kayıt olan öğrencilerimize velilerimizin bağışı olan Kur´an-ı Kerim´lerin dağıtımı yapıldı.

Haz

İlk ve orta dereceli okullarda 2014-2015 eğitim öğretim yılı bugün sona erdi.615 eğitim kurumunda 133 bin 173 öğrenci bugün karnelerini alarak yaz tatiline başladılar.

Haz

İmam Hatip Okulları Şöleni, Eskişehir Atatürk Spor Salonu´nda yapıldı.

Programa; Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Vali Güngör Azim Tuna..

May

Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu Ana Sınıfı ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin karma resim sergisi Özdilek Alışveriş Merkezinde..