Öğrencilerimizden Büyük Başarı

15 Kasım 2015 tarihinde yapılan Tekvando Eskişehir İl Birinciliği Müsabakalarında okulumuz 7-B sınıfı öğrencisi Umut Kaan YILMAZ 45 Kg. da İl Birincisi olurken, 6-C sınıfı öğrencisi Ahmet Emirhan ÖNEN 27 Kg. da İl Üçüncüsü olmuştur. 6-C sınıfı öğrencisi Çetin GÖLBAŞI ise 33 Kg. da başarılı müsabakalar çıkarmasına rağmen dereceye girememiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Yayın: 20.12.2015 - Güncelleme: 14.10.2018 12:48 - Görüntülenme: 1266