Haz

Mezun olacak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle 16/06/2016 tarihinde Ali Güven Uygulama Otelinde iftarda buluştuk. Programa Alperen BAŞ´ın öğretmen taklitleri büyük neşe kattı.

Haz

İlk mezunlarımız için yapılan program ve yılsonu sergisi açılışımız 16/06/2016 tarihinde okulumuzda İl Milli Eğitim Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürü Mustafa ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürü Ali Şahin YILDIZ, Okul Müdürleri, Müdür Yardımcıları, Öğretmenlerimiz, Velilerimiz, Öğrencilerimiz ve bir çok misafirin katılımıyla yapıldı.

Haz

Özdilek AVM de 3 Haziran 2016 tarihinde saat 14.00 de Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Emine GÜRSOY´un hazırladığı Resim Sergisi açılışımız İl Müftü Yardımcısı Şerife Hanım ALTUNER, Odunpazarı İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Çapan BOZDAĞ, Türk Eğitim Sen 1 Nolu Şube Başkanı Haydar URFALI, Şube Teşkilatlanma Sekreteri Süleyman ÇELİK, Şube Mali Sekreteri Sezgin SARI ile çok sayıda Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı, Öğretmenler, Veliler ve Öğrencilerimizin katılımıyla açıldı. Sergimiz 3-4-5 Haziran 2016 tarihlerinde gezilebilecek.

Haz

2 Haziran 2016 tarihinde Vilayet Meydanında düzenlenen Öğrenme Şenliğinde okulumuz stant açtı.

Haz

Mehmet Akif ERSOY´un Çanakkale Şehitlerine Şiirini ezbere okuyan öğrenciler içerisinde olan 7-A Sınıfı Öğrencimiz Elif KIRIŞKAN 01/06/2016 tarihinde yapılan törenle hediyesini Sayın Valimiz Güngör Azim TUNA´nın elinden aldı.

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı okulumuz çok amaçlı salonunda yapılan programla kutlandı. Programda günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma, şiirler ve Atatürk´ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ata´ya Cevabı öğrencilerimiz tarafından okundu.

May

Sekizinci sınıflarımız 11/05/2016 tarihinde Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Çanakkale gezisine katılarak Şehitliği gezdiler.

May

9 Mayıs 2016 tarihinde Sarar Anadolu Kız İmam Hatip Lisesini 8. sınıf kız öğrencilerimiz, Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Erkek Lisesini 8. sınıf erkek öğrencilerimiz gezdi.

May

Espark AVM yanındaki kitap fuarını 5 Mayıs 2016 tarihinde bütün öğrencilerimizle gezdik.

Nis

23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı okulumuzda velilerimizin katılımıyla kutladık.

Nis

Sekizinci sınıf öğrencilerimiz, okul tanıma gezilerimiz çerçevesinde 22 Nisan 2016 tarihinde Cuma günü, Eskişehir Anadolu Lisesi ve Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu (Sağlık Meslek) Lisesini gezdi.

Nis

´´Haydi Namaza Projemiz´´ kapsamında yer alan ‘’Peygamberimiz(SAV)’den Mektup Var’’ adlı etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bu etkinlikle Efendimiz(SAV)’in ´´Namaz´´ hakkında söylemiş olduğu hadisler  6/C Sınıfı öğrencilerimiz tarafından araştırılıp,mektup haline getirilmiş ve zarflara konularak diğer sınıflara ‘’Peygamberimizden Mektup Var’’ denilerek dağıtılmıştır.

Nis

Okulumuz Bocce Takımları 16 Nisan 2016 tarihinde yapılan İl Müsabakalarında Küçük Erkeklerde İl İkincisi, Yıldız Kızlarda İl Dördüncüsü oldu.

Nis

Okulumuz 10 Mart 2016 tarihinde yapılan Dart müsabakalarında Yıldız Erkeklerde İl İkincisi, Yıldız Kızlarda İl Üçüncüsü oldu.