Mezuniyet Programı Ve Yıl Sonu Sergi Açılışımız

İlk mezunlarımız için yapılan program ve yılsonu sergisi açılışımız 16/06/2016 tarihinde okulumuzda İl Milli Eğitim Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürü Mustafa ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürü Ali Şahin YILDIZ, Okul Müdürleri, Müdür Yardımcıları, Öğretmenlerimiz, Velilerimiz, Öğrencilerimiz ve bir çok misafirin katılımıyla yapıldı.

Yıl sonu sergisinde öğrencilerimizin öğretmenlerinin rehberliğinde yaptığı el emeği göz nuru eserler beğeni topladı. Programda Öğrencilerimizle ilgili sunular, öğrencilerimizin değişik yetenekleri sergilendi. Program sonunda öğrencilerimize Türk Bayrağı ve Kur´an-ı Kerim hediye edildi. Mezuniyet Belgeleri ve ilk üçe giren öğrencilere plaket verildi. Ayrıca Okul Birincisi Senanur ÇETİNKAYA İl Milli Eğitim Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürü Mustafa ÖZDEMİR ile birlikte mezuniyet kütüğüne adını çaktı. Programın sonunda 8. sınıf öğrencileri 7. sınıf öğrencilerine Bayrak ve Flama devir teslimi yaptılar.

Yayın: 18.06.2016 - Güncelleme: 14.10.2018 13:24 - Görüntülenme: 1230