Peygamberimizden Mektup Var

´´Haydi Namaza Projemiz´´ kapsamında yer alan ‘’Peygamberimiz(SAV)’den Mektup Var’’ adlı etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bu etkinlikle Efendimiz(SAV)’in ´´Namaz´´ hakkında söylemiş olduğu hadisler  6/C Sınıfı öğrencilerimiz tarafından araştırılıp,mektup haline getirilmiş ve zarflara konularak diğer sınıflara ‘’Peygamberimizden Mektup Var’’ denilerek dağıtılmıştır. Mektuplar  öğrencilerimiz tarafından büyük bir heyecanla hazırlanmış aynı heyecan ve duygularla diğer sınıftaki arkadaşlarıyla paylaşılmıştır. Bu etkinlikle namazın dinimizdeki yeri ve önemi öğrencilerimize kavratılmaya çalışılmıştır.

Yayın: 23.04.2016 - Güncelleme: 14.10.2018 13:21 - Görüntülenme: 784