T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu

İmam Hatip Şenliği

İmam Hatip Okulları Şöleni, Eskişehir Atatürk Spor Salonu´nda yapıldı.

Programa; Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Vali Güngör Azim Tuna..

     İmam Hatip Okulları Şöleni, Eskişehir Atatürk Spor Salonu´nda yapıldı.

     Programa; Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Vali Güngör Azim Tuna, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, İl Milli Eğitim Müdürümüz Necmi Özen, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

   Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan okunmasıyla başlayan program daha sonra Hızırbey İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Süleyman Aksoy’un Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. 

     İmam hatip ortaokulları ve liselerinin nasıl bir eğitim verdiği konusunda bilgi sahibi olunmadığını söyleyen Bakan Avcı, şölende yaptığı konuşmada, öğrencilerden ve velilerinden, bu okullarda verilen eğitimi herkese anlatmalarını istedi.

   Okulumuzdan Selim YAVUZ isimli öğrencimizin hadis yarışmasında edindiği 1.´lik ile ödül aldığı törende bütün imam hatipli öğrencilerin bir araya gelmesi ve ödül alan farklı okullardan öğrencileri alkışlamaları kardeşlik simgesi olarak görülmeye değerdi.

      Emeği geçen öğretmenimize ve ödül alan öğrencimize okul idaresi olarak teşekkür ederiz.

 

Bu günle ilgili fotoğraflara ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

İmam Hatip Şenliğiİmam Hatip Şenliğiİmam Hatip Şenliğiİmam Hatip Şenliğiİmam Hatip Şenliğiİmam Hatip ŞenliğiSn. Necmi ÖZENİmam Hatip Şenliğiİmam Hatip ŞenliğiMilli Eğitim Bakanımız

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.06.2015 - Güncelleme: 29.09.2018 22:30 - Görüntülenme: 2328
  Beğen | 2  kişi beğendi