Özdilek Avm Karma Resim Sergimiz

Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu Ana Sınıfı ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin karma resim sergisi Özdilek Alışveriş Merkezinde..

Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu Ana Sınıfı ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin karma resim sergisi Özdilek Alışveriş Merkezinde 15 Mayıs 2015 tarihinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ali PEHLİVAN, Özden AKKAYA ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Osman CEBECİ ile okul müdürleri ve velilerin katılımıyla açıldı. Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Ümit SALTAN katılımcılara resimler hakkında bilgi verdi.

Açılışta Kız İlahi Grubu iki ilahi seslendirdi, ayrıca ana sınıfı da küçük bir oyun sergiledi.

Sergi 15-16-17 Mayıs süresince açık kaldı.

Bu güzel günle ilgili fotoğrafları görüntülemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Yayın: 16.05.2015 - Güncelleme: 14.10.2018 12:37 - Görüntülenme: 1073