Sn. Kaymakamımızın Koltuğunu 1 Günlük Devraldık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrencimiz Hümeyra Bulut, Tepebaşı Milli Eğitim Müdürü Bülent Üzmez ve öğretmenlerimiz ile birlikte Tepebaşı Kaymakamı Sn.Mustafa Ünaldı’yı makamında ziyaret etti.

Bir günlüğüne Tepebaşı Kaymakamı olan öğrencimiz, Kaymakam Ünaldı’nın sorularını cevaplayarak Tepebaşı’nın bugünü ile ilgili görüşlerini aktarırken gelecek ile ilgili beklentilerini de aktardı.

Ünaldı, ziyaret esnasında 23 Nisan mesajını da paylaştı:

“Büyük Türk milletinin tarifi mümkün olmayan bir direniş gösterdiği, işgale karşı bağımsızlık mücadelesi vermeye başladığı günlerde Mustafa Kemal Paşa ve arkadaşları tarafından Ankara’da 23 Nisan 1920 tarihinde Büyük Millet Meclisi açıldı ve o tarihte tüm vatana “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” nidası yayıldı.

Milli egemenliğin ilan edildiği bugün, 23 Nisan 1929’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edildi.

Tüm dünyanın yarını çocukların bayramı olan “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlu olsun.”

Bu günle ilgili fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

kz23 Nisan Kaymakam Ziyaretimiz23 Nisan Kaymakam Ziyaretimiz23 Nisan Kaymakam Ziyaretimiz23 Nisan Kaymakam Ziyaretimiz23 Nisan Kaymakam Ziyaretimiz

Yayın: 23.04.2015 - Güncelleme: 29.09.2018 22:28 - Görüntülenme: 1146