T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuzda 23 Nisan Coşkusu!!

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları okulumuzda büyük bir coşkuyla ve neşe ile kutlandı. Velilerimiz sabahın erken saatlerinde okul bahçesinde yerlerini aldılar. Öğrencilerimizin sevinçleri gözlerinden okunuyordu.

     

      Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları okulumuzda büyük bir coşkuyla ve neşe ile kutlandı. Velilerimiz sabahın erken saatlerinde okul bahçesinde yerlerini aldılar. Öğrencilerimizin sevinçleri gözlerinden okunuyordu. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 93. yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından program konferans salonunda devam etti. Ana sınıfından yedinci sınıfa kadar neredeyse tüm öğrencilerimiz törende görev aldılar.   


      Programda emeği geçen öğretmenlerimize ;başta Esra HELVACIOĞLU ve Hacer ARSLANTAŞ olmak üzere; ve öğrencileirmize okul idaresi olarak bir kez daha teşekkür ediyoruz.


Programla ilgili fotoğraflara ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

23 Nisan Kutlu Olsun23 Nisan Kutlu Olsun23 Nisan Kutlu Olsun23 Nisan Kutlu Olsun23 Nisan Kutlu Olsun23 Nisan Kutlu Olsun23 Nisan Kutlu Olsun23 Nisan Kutlu Olsun

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.04.2015 - Güncelleme: 29.09.2018 22:24 - Görüntülenme: 1152
  Beğen | 1  kişi beğendi