Hadis Yarışması

Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu ve Çamlıca Ticaret Odası İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Tepebaşı Müftülüğü’nün düzenlediği Hadis Yarışmasına katıldı. Yarışmada 7-A Sınıfı öğrencimiz Selim YILMAZ Çamlıca Ticaret Odası İmam Hatip Ortaokulundan bir öğrenci ile birinciliği paylaştı. Tepebaşı Müftülüğü derceye giren ve katılan öğrencileri altınla ödüllendirdi.

Yarışmayla ilgili fotoğraflara ulaşmak için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

Çamlıca İlahi YarışmasıÇamlıca İlahi YarışmasıÇamlıca İlahi YarışmasıÇamlıca İlahi YarışmasıÇamlıca İlahi YarışmasıHadis Yarışması

Yayın: 19.04.2015 - Güncelleme: 29.09.2018 22:13 - Görüntülenme: 1221