Meddah Dilinden Çanakkale

Eskişehir Valiliği tarafından düzenlenen Çanakkale Zaferi 100.Yıl Etkinlikleri dahilinde okulumuzda meddah gösterisi yapılmıştır.

Eskişehir Valiliği tarafından düzenlenen Çanakkale Zaferi 100.Yıl Etkinlikleri dahilinde okulumuzda "Meddah dilinden Çanakkale" gösterisi yapılmıştır. Yoğun ilgiye neden olan gösteri öğrenciler ve öğretmenler tarafından ilgiyle izlenmiştir. Tüm sınıfları gezen tiyatro sanatçısı İlker TAZE, yaptığı gösteriyle öğrencilerin beğenisini toplamıştır.

Sanatçımıza ve valiliğimize bu güzel etkinlikten dolayı teşekkür ederiz. Gösteri ile ilgili fotoğrafları görüntülemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Yayın: 12.03.2015 - Güncelleme: 29.09.2018 22:03 - Görüntülenme: 923