SADÂ Kültür, Sanat ve Edebiyat Programı Kapsamında Sunduğumuz Projemiz Kabul Edildi

SADÂ Kültür, Sanat ve Edebiyat programı kapsamında sunduğumuz projemiz kabul edildi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan SADÂ Kültür, Sanat ve Edebiyat programı kapsamında sunduğumuz "Üç Boyutlu Karikatürlerim" projesi, kabul edilmiş ve 31.120 TL hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Bu program, 12 ay sürecek olup, amacımız bilgisayar laboratuvarımızda bir Karikatür Atölyesi kurmak, karikatüristleri öğrencilerimizle buluşturmak, karikatür müzesine bir gezi düzenlemek ve öğrencilerimizle birlikte proje koordinatörümüz Çağlar ÖZDOLAP'ın rehberliğinde üç boyutlu karikatürler üretmek ve sergilemektir.

Bu Proje; SADÂ Kültür, Sanat ve Edebiyat Programı kapsamında Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından desteklenmektedir.

02-06-2023

Yayın: 02.06.2023 - Güncelleme: 02.06.2023 13:48 - Görüntülenme: 104