Tepebaşı Kaymakamı Sn. Saadettin YÜCEL, Okulumuzu Ziyaret Etti

Tepebaşı İlçesi Kaymakamı Sn. Saadettin YÜCEL, 15 Aralık 2023 Cuma günü okulumuzu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, kaymakamımız okul yönetimiyle bir araya gelerek okulumuzun mevcut durumu ve eğitim faaliyetleri hakkında detaylı bir görüşme gerçekleştirdi.

Kaymakam YÜCEL'in yanında, Tepebaşı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sn. Tülay GÜNDOĞAN da bulunuyordu. Ziyaretleri sırasında, okulumuzun fiziki koşulları ve eğitim süreciyle ilgili bilgi alan Kaymakam YÜCEL ve Şube Müdürü GÜNDOĞAN, okulumuzun gelecekteki gelişimine katkı sağlayacak değerli önerilerde bulundular.

Okulumuz yönetimi, Kaymakam Saadettin YÜCEL ve Şube Müdürü Tülay GÜNDOĞAN'a ziyaretleri ve değerli görüşleri için teşekkürlerini iletti.

18-12-202318-12-2023

Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 13:18 - Görüntülenme: 64