"Haydi Namaza" Programımız

Okulumuzda 20/01/2016 tarihinde Türkçe Öğretmeni Cemile BAYIR’ın hazırladığı “Haydi Namaza” programı yapıldı. Programda namazla ilgili öğrenci sunumları, videoları, ilahi, şiir ve canlandırmaları yapıldı.

Ayrıca okul içi yapılan sınıflararası Bilgi Yarışmasında birinci olan sınıfları temsil eden öğrencilere Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye olarak verildi.

Programa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretiminden sorumlu Müdür Yardımcısı Ali PEHLİVAN, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Muhittin ADIYAMAN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Osman CEBECİ, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet ŞEN, Çok sayıda Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı ve veliler katıldı.

HN3HN2HN1

Yayın: 23.01.2016 - Güncelleme: 14.10.2018 12:53 - Görüntülenme: 1200