Öğrenciler İçin İlham Kaynağı Günün Sözü Panosu

Okulumuzda, öğrencilerin zihinsel ve duygusal sağlığını iyileştirmeyi ve okula olan motivasyonlarını artırmayı amaçlayan "Günün Sözü Panosu" sosyal sorumluluk projesini başlatıyoruz. Proje kapsamında, her gün bir motivasyonel söz veya olumlu mesaj içeren bir metin, okul girişine asılacak. Öğrenciler, okula geldiklerinde bu panodan ilham alarak günlerine daha olumlu bir şekilde başlamaları teşvik edilecek.

Sosyal sorumluluk projemizin amacı, "Öğrencilerin kendilerini daha iyi hissetmelerine ve günlerinin daha verimli geçmesine yardımcı olmak. Ayrıca, öğrencilerin kendilerine ve çevrelerine olan güvenlerini geliştirmelerine de katkıda bulunmayı hedefliyoruz."

Proje, öğrencilerle birlikte yürütülerek daha etkili hale getirilecek. Örneğin, öğrencilerden kendi için anlamlı olan sözleri veya mesajları panoya seçmeleri istenecek. Bunun öğrencilerin kendilerini ifade etmelerine ve projeyi daha fazla sahiplenmelerine yardımcı olmasını umuyoruz.

15-01-2024

Yayın: 15.01.2024 - Güncelleme: 15.01.2024 15:20 - Görüntülenme: 35