Kardeşlerimle Paylaşıyorum

14-10-2018

Valiliğimizin önderliğinde düzenlenen "Kardeşlerimle Paylaşıyorum" projesi ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmayı hedefliyor. Çocuklara yardımlaşmanın önemini vurgulayan proje aynı zamanda değerler eğitimi altında özveriyi ve yardımlaşmayı öğrencilerimize aşılamayı amaçlıyor.

Proje kapsamında okulumuz da ihtiyaç sahibi öğrencilerimize her eğitim öğretim yılı başında belli miktarda kıyafet, kırtasiye v.b. yardımlarda bulunuyor. Hedefimiz, Valiliğimizin başlattığı bu güzel projeyi öğrencilerimizin ahlaki değerlerine yansıtarak, hayatları boyunca tüm topluma iyilik yapma bilinciyle hareket etmeleridir.

İhtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımda bulunmak isteyen öğretmenlerimiz ve velilerimiz okul yönetimiyle iletişime geçebilirler.

14-10-2018

Yayın: 14.10.2018 - Güncelleme: 28.10.2018 23:55 - Görüntülenme: 439